Snaga Reishi gljive, proizvedene u Srbiji

Zdravstveni preparati SOMA nastali su kao proizvod višegodišnjeg iskustva u medicini, nutricionizmu i biotehnologiji. Tim SOMA sačinjen je od velikog broja stručnjaka iz širokog spektra disciplina, kako bismo svojim korisnicima obezbedili najbolje zdravstvene efekte bazirane na prirodnim sastojcima.

Iza preparata SOMA stoji tim naučnika, nutricionista i lekara koji je formulisao preparat na osnovu višegodišnjeg iskustva, lične potrebe i potreba naših bližnjih.

Imunin je preparat zasnovan na kombinaciji hiljadugodišnjeg iskustva tradicionalne kineske medicine i najnaprednijih saznanja zapadne nauke.

Imunin sadrži aktivne supstance koje deluju na imunski sistem. Glavna dejstva su podrška imunskom sistemu, pomoć u sprečavanju infekcija, pomoć u obuzdavanju alergija i autoimunih oboljenja i pomoć onkološkim pacijentima uz terapiju.

Glavni aktivni sastojci preparata Imunin potiču iz organski gajene gljive Ganoderma Lucidum, poznate kao Reišii ili Hrastova Sjajnica.

Ova gljiva je poznata kao jedno od osnovnih sredstava kineske tradicionalne medicine. Mnogobrojne studije pokazuju različite pozitivne efekte komponenti ove gljive na ljudsko zdravlje.

Gljive iskorišćene za proizvodnju preparata Imunin su gajene u Srbiji, na potpuno organski način, u “zelenom procesu” sa minimalnim zagađenjem i bez upotrebe pesticida!

SOMA preparati se proizvode tako što se aktivne supstance iz gljiva izdvajaju za maksimalni efekat i mešaju sa drugim aktivnim supstancama koje podržavaju i pojačavaju zdravstvene efekte.

šta kažu ljudi
“Od kada pijem imunin kapsule, primetio sam da se manje razboljevam.”
pogledaj kapsule
čaj
Imunin Čaj

Imunin Čaj

50 grama

RSD 490

naruči čaj
Mi smo i na instagramu

Pratite nas na društvenim mrežama i saznajte sve o akcijama i novim proizvodima!

nađi nas na instagramu